Nieuwjaarswens

15-12-2015 17:00

Nieuwjaarswens

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave

Beste deelnemer,

Wij wensen u alvast een voorspoedig schaakjaar 2016!

Wij hopen u ook in het komend jaar te begroeten bij het open schaaktoernooi in Dieren, na het Tata Steel Chess Tournament het grootste schaaktoernooi in Nederland, dat van 25 juli tot en met 4 augustus wordt gehouden.

Schrijf het alvast in uw agenda!

De stijgende trend van het aantal deelnemers heeft zich in 2015 voortgezet. Wij zijn al bezig met de voorbereidingen voor de editie van 2016 en zullen ons inzetten om er ook dit jaar een geweldig toernooi van te maken!

Wij kunnen u nu alvast berichten dat ons toernooi een nieuwe hoofdsponsor krijgt. Nadere informatie hierover zullen wij in de loop van januari 2016 geven. Wij zetten ons in om dit jaar weer een goed aantal (groot-)meesters aan te trekken voor het Open Kampioenschap. Daarnaast zullen wij weer zorgen voor een aantal aantrekkelijke nevenactiviteiten en voor een schaakcamping bij Polysport Activiteitenpark & Catering.

Voor nadere informatie kunt u terecht op onze website http://onk.schaakbond.nl, en de ontwikkelingen zijn natuurlijk ook te volgen op Facebook en Twitter!

Met vriendelijke groet,

 

 

Ap Lammers

Toernooidirecteur en voorzitter van de Stichting Open Nederlands Kampioenschap Schaken

Document acties
Realisatie door Four Digits op basis van Plone.