Honderd procenters

28-07-2014 11:36

Even een tussenstandje na vijf ronden in de reservegroepen. Elke groep kent nog een speler die al zijn vijf partijen gewonnen heeft.

. In Reservegroep A is dat, toch best verrassend, Justin Gunther, die op rating niet de sterkste is. Dat is namelijk Morris Merza, die al in de Open Groep heeft gespeeld en nu samen met zes anderen op een puntje achter Gunther staat. Maandag vindt het treffen tussen Gunther en Merza plaats.

In Reservegroep B heeft Philippe Friesen nog honderd procent. Hij heeft een halfje meer dan Boen Tan. Ook deze twee treffen elkaar maandag. Routinier Rens ter Veen staat met het volle pond bovenaan in Reservegroep C en speelt maandag tegen jeugdspeelster Sandra Keetman (4,5 punt). Opvallend is dat al deze koplopers wit hebben.

In het Zesrondig, Groep 1, heeft Jim Klinge het toernooi zelfs met honderd procent afgesloten (6 uit 6), zoals u elders op deze site hebt kunnen zien. In Groep 2 deelden Bert Hollander (zie zijn slotpartij elders op deze site) en Cor Petersen de eerste plaats met 5 uit 6. Gefeliciteerd alle drie!

Document acties
Realisatie door Four Digits op basis van Plone.